Nyheter

Nyheter

 

07 november 2018

Omväxlande arbete med frihet under ansvar

Nästa medarbetare ut i vår mini-serie ”Lär känna våra operatörer” är Leif-Anders ”Leffe” Svensson!

Leif-Anders ”Leffe” Svensson är 59 år, bor i radhus i Laholm och har jobbat hos oss sen våren 2012. Tidigare har han varit jordbruksarbetare, bonde samt brevbärare.

Utan att säga exakt vad du jobbar med på Laholms Glas, hur skulle du beskriva din arbetsroll?
- Lite av allt-i-allo. Omväxlande arbete med frihet under ansvar.

Det var verkligen ett lurigt svar, så - vad mer exakt är det du gör?
- Jag kapar och bearbetar uterumsprofiler. Jag sköter lager på uterumsprofiler, med mottagning av profiler och intagning, plus plock och packning av hellängder till glasmästerier och andra kunder.

Har du minne av någon kul, intressant eller udda beställning du haft hand om?
- En beställning på två stycken gräsklipparhus. 

Vad skulle du säga är det som gör Laholms Glas till en bra arbetsplats?
- Mycket bra ledning. De är lyhörda, öppna, lyssnar på alla medarbetare och är bra på att ge information. Sen uppskattar jag att de är positiva till deltidsbrandmän då jag, sen 2001, är deltidsbrand i Laholm. 

Något annat du skulle vilja passa på att hälsa till våra webbplatsbesökare?
- Mycket bra arbetsgivare, där vi dagligen jobbar med suveräna produkter och lösningar för kunder som vill ha lite extra.

 

02 oktober 2018

Fribiljetter till Bomässan 2018

Vi på Laholms Glas vill att alla ska få chansen att besöka Bomässan i Halmstad 2018 - klicka hem din fribiljett!

För oss på Laholms Glas är det lite av en självklarhet att medverka på Bomässan i Halmstad den 19-21 oktober. Det ger oss möjligheten att bjuda besökare på inspiration, experthjälp och erbjudanden som kan förverkliga stora som små renoveringsdrömmar.

En annan självklarhet för oss är att ju att vi såklart vill att så många som möjligt får chansen att besöka mässan. Genom länken nedan kan du klicka hem fribiljetter som gäller hela mässhelgen.

 

Hoppas vi ses på Bomässan 2018 i Halmstad!

 

Länk: Fribiljett, Bomässan Halmstad, 19-21 oktober 2018

 

18 september 2018

Laholms Glas ställer ut på Bomässan

Drömmer du om att komma närmre naturen och släppa in mer ljus i ditt hem?

Ta då med dig den drömmen, en ritning på din nuvarande bostadslösning och besök oss i vår monter under Bomässan i Halmstad, 19-21 oktober! Vi bjuder på rådgivning om vilken lösning som skulle passa dig och ditt hem.

 

07 september 2018

Från brevbärare till teamleader

Vi på Laholms Glas är stolta över våra operatörer - de är de som bygger våra produkter. Men vilka är då dessa operatörer? I serien "Lär känna våra operatörer" presenterar vi några av dem. Först ut är Mathias Persson.

Mathias är 48 år, bor i Ränneslöv söder om Laholm, tillsammans med sin fru och tre barn. Innan han började på Laholms Glas i april 2011 jobbade han i 23 år på Posten i Laholm. På Laholms Glas är Mathias operatör men även teamleader (arbetsledare) på uterumsavdelningen sen cirka sex månader tillbaka.

Utan att använda ordet operatör, hur skulle du beskriva det du gör?
- Jag fördelar jobb till mina medarbetare, som jobbar med uterum, så att vi tillsammans kan göra ett så bra jobb som möjligt. Det är då allt från att sätta ihop partier med glas till att packa produkter till de som sätter in partierna själva.

Minns du din första arbetsdag?
- Nej, tyvärr inte.

Kan du då istället berätta om en minnesvärd arbetsdag?
- Ja, jag kommer ihåg när vi gjorde ett jobb till en ambassad i Beirut. Då kom det två killar som satte på en specialfilm på alla fönsterrutor som klarar av splitter, med mera. Sedan fick vi packa allt i en stor låda.

Vad skulle du säga är det som gör Laholms Glas till en bra arbetsplats?
- Dels är det ordning och reda, och att det är ett omväxlande arbete. Sen uppskattar jag att ledningen ger medarbetare ett stort förtroende under ansvar och att företaget har stora visioner.

 

06 juli 2018

Öppettider i sommar

Semesterstängt under veckorna 29-30.

Laholms Glas håller semesterstängt under veckorna 29-30.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

 

27 april 2017

Nu lanserar vi segmentet sommarträdgård

Skapa en sommarträdgård med vårt helglasade system utan ramar


Tänk dig att ha ett helglasat uterum utan ramar runt glaspartierna som du kan skjuta eller vika ihop för att öppna upp mot din trädgård. I vårt system för sommarträdgårdar kan vi ge dig just detta. En snygg design med innovativa detaljlösningar som ger dig helt nya möjligheter!