Nyheter

Nyheter

 

18 september 2018

Laholms Glas ställer ut på Bomässan

Drömmer du om att komma närmre naturen och släppa in mer ljus i ditt hem?

Ta då med dig den drömmen, en ritning på din nuvarande bostadslösning och besök oss i vår monter under Bomässan i Halmstad, 19-21 oktober! Vi bjuder på rådgivning om vilken lösning som skulle passa dig och ditt hem.

 

07 september 2018

Från brevbärare till teamleader

Vi på Laholms Glas är stolta över våra operatörer - de är de som bygger våra produkter. Men vilka är då dessa operatörer? I serien "Lär känna våra operatörer" presenterar vi några av dem. Först ut är Mathias Persson.

Mathias är 48 år, bor i Ränneslöv söder om Laholm, tillsammans med sin fru och tre barn. Innan han började på Laholms Glas i april 2011 jobbade han i 23 år på Posten i Laholm. På Laholms Glas är Mathias operatör men även teamleader (arbetsledare) på uterumsavdelningen sen cirka sex månader tillbaka.

Utan att använda ordet operatör, hur skulle du beskriva det du gör?
- Jag fördelar jobb till mina medarbetare, som jobbar med uterum, så att vi tillsammans kan göra ett så bra jobb som möjligt. Det är då allt från att sätta ihop partier med glas till att packa produkter till de som sätter in partierna själva.

Minns du din första arbetsdag?
- Nej, tyvärr inte.

Kan du då istället berätta om en minnesvärd arbetsdag?
- Ja, jag kommer ihåg när vi gjorde ett jobb till en ambassad i Beirut. Då kom det två killar som satte på en specialfilm på alla fönsterrutor som klarar av splitter, med mera. Sedan fick vi packa allt i en stor låda.

Vad skulle du säga är det som gör Laholms Glas till en bra arbetsplats?
- Dels är det ordning och reda, och att det är ett omväxlande arbete. Sen uppskattar jag att ledningen ger medarbetare ett stort förtroende under ansvar och att företaget har stora visioner.

 

06 juli 2018

Öppettider i sommar

Semesterstängt under veckorna 29-30.

Laholms Glas håller semesterstängt under veckorna 29-30.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

 

27 april 2017

Nu lanserar vi segmentet sommarträdgård

Skapa en sommarträdgård med vårt helglasade system utan ramar


Tänk dig att ha ett helglasat uterum utan ramar runt glaspartierna som du kan skjuta eller vika ihop för att öppna upp mot din trädgård. I vårt system för sommarträdgårdar kan vi ge dig just detta. En snygg design med innovativa detaljlösningar som ger dig helt nya möjligheter!